Provinciale kern Oost-Vlaanderen

Aviornis
Wij doen er alles aan om onze ruilbeurs te kunnen laten doorgaan zoals reeds gepland. kom regelmatig eens kijken op de site
_____________________________________________________________________________________________________
Naar aanleiding van de nieuwe veiligheids- gezondheidsmaatregelen die onze regering heeft opgelegd om het nieuwe coronavirus Covid-19 in ons land in te dijken zijn alle vergaderingen en evenementen afgelast tot nader orde..
Zorg goed voor jezelf en je omgeving,

Ledenvergadering op verplaatsing


Vrijdagavond  24 april 2020 – exact tijdstip wordt later medegedeeld 

Worden we verwacht in de dierenkliniek van Merelbeke waar professor dr. Gunther Antonissen  van de UGent – ook lid van Aviornis – een presentatie zal verzorgen aangaande ziektepreventie, -bestrijding en de algemene verzorging van onze vogels.

Alhoewel alle Aviornis-leden welkom zijn voor deze boeiende presentatie,  is het belangrijk dat elkeen die wenst deel te nemen, zijn aanwezigheid tot uiterlijk 15 april vooraf meldt via e-mail (etiennedw@telenet.be) of telefoon 09/348 86 21 teneinde de organisatie in goede orde te laten verlopen.

Afhankelijk van de beschikbare plaatsen, zullen de late inschrijvers mogelijks een berichtje ontvangen dat er geen plaatsen meer vrij zijn.

Wandeling paardeweide te Berlare

Zondag 9 februari 2020 starten we om 9.30u stipt met een attractieve wandeling begeleid door gids Ruben Saey aan de Paardeweide in Berlare waarvoor alle leden gratis welkom zijn.

De Paardeweide is bereikbaar via de Sarrosstraat in 9290 Berlare waar kan geparkeerd worden voorbij het huisnummer 20.

Na de wandeling voorzien we een budgetvriendelijke optionele lunch (aperitief, soep, hoofdschotel met keuze tussen vlees of vis en om af te sluiten een koffie) in ’t Nieuw Paviljoen in de Donklaan 117 te 9290 Berlare..

Inschrijvingen voor de optionele lunch worden verwacht tegen uiterlijk 30 januari 2020bij onze penningmeester Tom De Graeve.

Voor verdere inlichtingen aangaande deze boeiende activiteit, kunt u zich wenden tot de secretaris Etienne De Witte, ( 09/348 86 21 of e-mail: etiennedw@telenet.be
Iedereen hartelijk welkom.