Boekendienst

aviornis international vzw

Boekendienst

NU Het boek “watervogels houden… tis een hobby” VOOR 50 EURO + 1 JAAR GRATIS LID.

Een prachtig boek over watervogels, geschreven door ons redactielid Mevr. Liliane De Boeck. Zij is gekend als schrijfster van zeer goede artikels, alsook van verhalen over kweekervaringen, altijd gestoffeerd met prachtige foto's die zij zelf neemt. Het is een uniek boek geworden van meer dan 900 blz en 1500 kleurenfoto's en tekeningen. Een uitstekende handleiding voor beginners, maar ook voor gevorderden, kortom voor al wie van watervogels houdt, zijn hobby ervan heeft gemaakt of wil maken. Alle redactieleden, leden van het Aviornis bestuur en vele liefhebbers hebben eveneens voor tekeningen, foto's en dia's gezorgd.

Dit boek kan je bestellen via volgend mailadres: pdesmet33@hotmail.com

een overschrijving van 60 euro ( 50 euro + 10 euro verzendingskost) op rekeningnummer BE90 0018 6903 8032 Met als mededeling je naam, adres en titel boek.Na aankomst van de betaling verzenden wij uw bestelling. De verzending kan een tijdje in beslag nemen.

Afhaling bij één van de bestuursleden of op een ledenvergadering (zonder verzendkosten) betaal je 50 euro voor dit prachtige boek.


 

€50 +portkost

DVD: Onze eenden

Met 34 soorten geeft deze DVD een heel compleet overzicht van alle eenden en zaagbekken. Tevens is deze film voorzien van een prachtige introductie over de eendenkooien en het bijbehorende ambachtelijke kooibedrijf.

De zeer fraaie beelden zijn voorzien van uitstekend  Nederlands gesproken commentaar over de herkenning en het voorkomen van de  soorten: 

Speelduur : 85 minuten
Auteur : Marc Plomp

Deze prijs is exclusief €6,00 portkosten

€24,95

DVD: Onze zwanen en wilde ganzen

Ooit geweten dat er in Nederland 4 soorten zwanen en 17 soorten Ganzen voorkomen? Op deze film staan ze allemaal. De film gaat uitgebreid in op deze voor Nederland kenmerkende vogelsoorten. Met honderd-duizenden brengen ze in Nederland de winter door, maar kent u ze allemaal? Deze film helpt u in ruim 70 minuten langs alle voorkomende soorten.
Voorzien van prachtige beelden met veel close ups en duidelijk Nederlands ingesproken commentaar wordt u prima geholpen alle Zwanen en Ganzen te herkennen. Per soort wordt er veel aandacht besteed aan de herkenning van de verschillende soorten. Daarnaast wordt er ingegaan op het voorkomen in Nederland en wordt er verteld over bijzonderheden rondom de soort. Het is bijna niet voor te stellen dat de meeste beelden die op deze film te zien zijn in Nederland gemaakt zijn. Dit betekend dat u dit buiten ook allemaal kan zien. Deze film zal u daarbij goed op weg helpen

Speelduur: 80 minuten
Auteur: Marc Plomp
€24,95