Provinciale kern Mid-Vlaanderen

Aviornis

Laatste update:

BELANGRIJK NIEUWS !!! NIEUWE NAAM VOOR DE KERN OOST- VLAANDEREN =  MID-VLAANDEREN

Gedeeltelijke samenvoeging van West Avinobra met Oost-Vlaanderen.

 

Welkom bij Aviornis, kern Mid-Vlaanderen 

 

Onze kern vindt het belangrijk om een aantal ontmoetingsmogelijkheden voor onze leden-liefhebbers te organiseren. Deze contacten zijn niet alleen aangenaam, maar ook belangrijk om informatie uit te wisselen en meer kennis te verwerven over onze hobby. 

Traditiegetrouw starten we het werkjaar met een zondagse winterwandeling, waarna we klinken op het nieuwe jaar tijdens een optionele lunch. Je vogels kan je hier niet meenemen, maar je man of vrouw natuurlijk wel. 

Ook een daguitstap naar een dierenpark en/of private collectie staat jaarlijks op het programma. 

De topper van ons werkjaar is de vogelbeurs in september welke we vanaf 2022 in de Tectura Tuinbouwschool Brusselsesteenweg 165 te 9090 Melle  organiseren Meer en meer zien we tijdens onze beurs ook liefhebbers uit het buitenland, wat toch wel wijst op de uitstraling van dit evenement. Elk lid krijgt hier de kans zijn overtollige vogels te koop aan te bieden of zijn collectie uit te breiden. 

Tussendoor wordt soms, afhankelijk van interesse en aanbod, nog een ledenvergadering of infoavond belegd rond een thema dat op onze hobby betrekking heeft. 

Het jaar sluiten we naar goede gewoonte af met een eindejaarsdiner in november.

 

We hopen je binnenkort tijdens onze activiteiten te mogen begroeten.