Provinciale kern West-Vlaanderen

Aviornis

 

Welkom bij Aviornis, kern West-Vlaanderen.

Op deze site vindt u alle gegevens van de bestuursleden bij wie u steeds terecht kunt.
U vindt er ook een overzicht van ons programma en verslagen van de voorbije activiteiten met tal van foto’s.
In het voorjaar organiseren wij een natuurwandeling onder begeleiding van een ervaren gids. Wie suggesties heeft over interessante natuurgebieden gelegen in West-Vlaanderen mag dit steeds doorgeven. 
We zullen proberen de liefhebbers wat meer samen te krijgen en zullen in het vervolg twee voordrachten voorzien in plaats van één. Dit gaat normaal door in de lokalen van het PCLT campus Klein Seminarie Zuidstraat 25 te Roeselare.
We weten dat Vlamingen Bourgondiërs zijn en graag eens samen komen om lekker te eten en te drinken. Daarvoor kunt u terecht op ons zomerfeest in 't Katelijnenhof te Beveren-Roeselare en eindejaarsfeest in feestzaal 't Wit Paard te Ichtegem.

De jaarlijkse activiteit is natuurlijk onze alom gekende ruilbeurs die sinds 2021 ook doorgaat in het PCLT te Roeselare telkens op de derde zondag van September.

Met enige trots kunnen we melden dat we in November 2022 onze veertigste verjaardag van Aviornis West-Vlaanderen mogen vieren. We zullen dit op het eindejaarsfeest niet zomaar laten passeren.