Provinciale kern West-Vlaanderen

Aviornis

 

Welkom bij Aviornis, kern West-Vlaanderen.

We heten u van harte welkom op de web site van Aviornis West-Vlaanderen.

Op deze site vindt u alle gegevens van de bestuursleden bij wie u steeds terecht kunt.

U vindt er ook een overzicht van ons programma en verslagen van de voorbije activiteiten met tal van foto’s.

In het voorjaar en najaar organiseren wij een natuurwandeling onder begeleiding van een ervaren Gids .Wie suggesties heeft over interessante natuurgebieden gelegen in West-Vlaanderen mag dit steeds doorgeven.

We zullen proberen de liefhebbers wat meer samen te krijgen door het organiseren van voordrachten. Dit gaat normaal door in een gezellige zaal In Hooglede Kerkstraat 17 .

We weten dat Vlamingen Bourgondiërs zijn en graag eens samen komen om lekker te eten en te drinken. Daarvoor kunt u terecht op ons zomerfeest en eindejaarsfeest, die normaal door in Feestzaal ’t Wit Paard,  Bruwierplein 4 te Ichtegem.

De jaarlijkse activiteit is natuurlijk onze alom gekende ruilbeurs die telkens doorgaat het tweede weekend van september in de overdekte hal van het PCLT Campus Klein Seminarie Zuidstraat 25 te Roeselare.

Verder organiseren we elk jaar een reis of bezoek aan liefhebbers, dit is afwisselend een daguitstap of een tweedaagse reis.

Om Aviornis nog meer naambekendheid te geven hebben we per jaar normaal 3 propagandastanden.

Tijdens het pinksterweekend op “Schone Schaapjes” Open Huis in Staden en op  de Gouden Ring Show en het Neerhofdierenfestival, het tweede en derde weekend van december, in de Expo Hallen te Roeselare. Hier kan u ook bij ons terecht om lid te worden, lidmaatschap ter vernieuwen en/ of 1 van onze prachtige hobbyboeken ivm houden van watervogels of fazanten aan te schaffen.

We hopen verder dat u op onze web site alle nodige informatie vindt die nuttig kan zijn voor onze hobby.