Provinciale kern West-Vlaanderen

Aviornis

Beste hobbyvrienden

Aviornis West-Vlaanderen gaat een weekend naar Engeland op vrijdag en zaterdag 22 en 23 mei.

Inschrijven kan door het storten van 190 euro per persoon op de rekening BE61 4755 1216 0117 van Aviornis,   Carine Cappelle   Kol. Naessensstraat 32C    8740   Egem. (Tel. 0478 577 806). Gelieve bij het overschrijven bij de mededeling  uw naam en telefoonnummer te vermelden a.u.b.  In de prijs is inbegrepen: busreis en overzet met boot, ingang in het park Slimbridge en Arundel, hotel met avondmaal en ontbijt, middaglunch in Slimbridge.  Niet inbegrepen: verbruik op de boot, middaglunch in het park Arundel op zaterdag en verbruik van dranken.

We vertrekken vrijdagmorgen om 4u45 aan de parking van de veiling in Roeselare , Diksmuide steenweg en zijn terug zaterdagavond rond 23 uur .De gedetailleerde planning volgt later nog.

We horen dat er heel veel interesse is dus aarzel niet om in te schrijven.
Inschrijven kan tot wanneer de bus volzet is of ten laatste 1 mei.

Uitnodiging natuurwandeling 

Zondag 23 februari 2020:

U wordt uitgenodigd naar onze Natuurwandeling op zondag 23 februari 2020 in Stuivekenskerke bij Diksmuide. Met een natuurgids vertrekken we om 14 uur aan de kerk van Stuivekenskerke,  voor een wandeling van ongeveer 2 uur. Bij nat weer zijn laarzen noodzakelijk. De prijs is 5 euro ter plaatse te betalen. Om een idee te hebben met hoeveel personen we zullen aanwezig zijn gelieve Carine te verwittigen op telefoon 051 46 76 75 of email cappelle.carine@gmail.com .

Na de wandeling kunnen we nog napraten met een streekbiertje, een traktaat van Aviornis,  in Café Vicogne, recht tegenover de kerk. Het wordt zeker weer een aangename namiddag.

 

Voordracht: wetgeving en mogelijke controles

Vrijdag 3 april 2020

U wordt uitgenodigd naar onze voordracht op vrijdagavond 3 april om 20 uur in het PCLT, Zuidstraat 25, 8800 te Roeselare. Toegang gratis

De Burgemeester van Dentergem en Advocaat Koenraad De Groote, komt er samen met iemand die vroeger de controleurs begeleide, spreken over de wetgeving en de mogelijk controles die daarmee gepaard gaan. Wat zijn de rechten en de plichten van zowel de controleurs als van de liefhebber.

Zeker een boeiend onderwerp.

Indien meer inlichtingen gewenst, telefoon Marc:  051 20 92 36